skip to Main Content
Empresa de camperització de furgonetes

Taller per camperitzar la teva furgoneta

Transformem el teu vehicle mixte o adaptat amb vehicle vivenda. Realitzem tot tipus de modificacions i transformacions tenint en compte la normativa existent per a la homologació del vehicle. També es realitzen petites modificacions.

Més informació

Servei de camperització de furgo

– Intal·lació de diposits d’aigua

– Calefaccions estacionaries

– Aillament de furgonetes

– Accessoris

– Baterñies extres

– Mobles a mida

– GLP

– Plaques solars

– Sostres elevables

– Homologacions

– Mecànica i manteniments

– Iluminació interior i exterior

– Intal·lació sistema de gas

– WC

Empresa Camper Furgoneta Barcelona

Exemples de camperitzacions de furgonetes

  Camperització de furgonetes:

  El món de les autocaravanes i furgonetes camperitzades ha guanyat una gran popularitat en els últims anys. Per a molts, transformar una furgoneta en un espai habitable és més que un projecte, és un estil de vida. Vols saber com i per què camperitzar la teva furgoneta? A continuació, et proporcionem tota la informació necessària.

  Què és la camperització de furgonetes?

  La camperització de furgonetes consisteix en la transformació i adaptació d’una furgoneta convencional perquè estigui equipada amb totes les comoditats i necessitats bàsiques per viure o viatjar en ella.

  Per què camperitzar la teva furgoneta?

  Flexibilitat i llibertat en viatges Amb una furgoneta camperitzada, no estàs lligat a horaris d’hotels ni llocs específics. Pots decidir on dormir cada nit i canviar d’itinerari a la teva voluntat.

  Estalvi econòmic a llarg termini Tot i que camperitzar pot tenir un cost inicial, els estalvis en allotjament, menjar i d’altres despeses es noten a llarg termini.

  Factors a considerar abans de camperitzar

  Tipus de furgoneta i espai disponible No totes les furgonetes són ideals per camperitzar. Cal considerar l’espai, l’altura i la llargada.

  Necessitats personals i comoditats És vital identificar quines són les teves necessitats i prioritats. Voler una dutxa? Un llit més gran? Espai d’emmagatzematge?

  Beneficis d’optar per una empresa professional de camperitzacions

  Expertesa i qualitat Una empresa especialitzada coneixerà els millors materials i tècniques per garantir una camperització d’alta qualitat.

  Garanties i postvenda Si optes per una empresa de confiança, tindràs la tranquil·litat d’una feina ben feta i un servei postvenda eficient.

  Processos bàsics de camperització

  Aïllament i ventilació És essencial garantir un bon aïllament tèrmic i una ventilació adequada per prevenir la condensació.

  Mobiliari i distribució El disseny intern haurà d’optimitzar l’espai disponible, assegurant-se que cada centímetre es fa servir de manera eficient.

  Manteniment i cura post-camperització

  Una vegada camperitzada, la teva furgoneta requerirà un cert manteniment per assegurar-se que tot continua funcionant correctament. Això pot incloure la revisió d’instal·lacions elèctriques, aigua i gas.

  Viu la teva aventura sobre rodes

  Camperitzar una furgoneta pot ser el començament d’una nova aventura. Amb la guia adequada i l’ajuda d’una empresa professional, pots tenir la llar amb rodes que sempre havies somiat.

  Back To Top
  Obrir xat
  1
  T'ajudem?
  Hola!
  Si tens cap dubte, ens podem respondre per whatsapp.